Industriprint A/S Lufthavnsvej 8, 9400 Nørresundby kontakt os her

Digital print

Industriprint har 20 års erfaring med digital print. Vi har utallige løsninger indenfor digital print.

Vi er klar til at rådgive dig om valg af de helt rigtige materialer til din opgave, bedste farver mm. Alt sammen som i sidste ende giver den ønskede kvalitet for dig.

Hvad er digital print?

Digital print er en printmetode, hvor der bliver printet digital baseret billeder direkte på det udvalgte materiale. Digitale filer (som en PDF) kan sendes direkte til den digitale printer, som udskriver indholdet på materialet.

Digital print er en relativ ny teknologi, sammenlignet med selve trykteknologien, som dateres tilbage til 1439. De første digitale printere kom på markedet i starten af 1990’erne.

Digitalprint på maskine

Hvad er forskellen på digital print og offset printing?

Før digital print kom til, var den mest brugte print/tryk metode offset printning. Offsetprint er en trykkemetode, som benytter sig af trykplader, oftest i aluminium til at overføre billedet til materialet. Digital print bruger ikke trykplader, hvilket gør processen hurtigere og billigere.  

Engang var offset printing anset for tryk af højere kvalitet. I dag er de digitale printere blevet så gode, at kvaliteten også er helt i top på disse produktionen. Forskellen i dag ligger derfor primært i prisen. Her er tommelfingerreglen at vælge offset printing til store oplag og digital print til små oplag. På den måde får du mest kvalitet for pengene.

 

Løsninger med digital print

Digital print er egnet til opgaver i alle seriestørrelser. Det giver en hurtig opstart og afvikling. Vi har både UV og solvent løsninger. Det er muligt hurtigt og billigt at variere motiver eller informationer. Fortløbende nummerering og individuel tekst er ingen hindring. Digital print er også meget velegnet hvor små detaljer skal fremhæves.

Til den digitale afdeling har vi også udstyr til sikring af korrekt farvegengivelse, men kan kun arbejde med CMYK farver. Printfarver i dag er dog så meget bedre end for få år siden, så i dag er det muligt at ramme flere Pantone farver, og så har de fået en bedre holdbarhed imod blegning når printet bliver udsat for vind og vejr, men ultimativt er et serigrafisk tryk stadig overlegen.

Vi kan printe i 4 farver + hvid på plast, akryl, metal, karton, opskummet PVC m.v. i op til 50 mm materialetykkelse. Dog skal emnet altid være fladt.

Ring + 45 96 350 400 Skriv til os
Kontakt os

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs mere her.

Husk at vi kun handler med erhvervskunder!

 

CVR nr. : 81535019