Industriprint A/S Lufthavnsvej 8, 9400 Nørresundby kontakt os her

Med serigrafi/silketryk kommer dit grafiske udtryk til tops!

Serigrafisk tryk/ Silketryk - stor holdbarhed

 

I mere end 50 år har Industriprint bistået industrien med serigrafiske opgaver for såvel danske som internationale virksomheder.

Vores force er, at vi ikke har standard-produkter, men tilpasser alt til vores kunders ønske. Som kunde hos os får du altid en fast kontaktperson, som kender dig og dine produkter. Kontaktpersonen bliver din indgangsvinkel til hele produktionen og tegnestuen.

 

Kontakt os gerne, hvis du har en forespørgsel på om dit produkt skal udarbejdes i serigrafi. Så kan vi aftale et møde, hvor vi bliver klogere på dit produkt og forventninger. På den måde kan vi hurtigere få de informationer vi har brug for og kan derefter give dig et tilbud. Vores fokus er altid at gøre processen hurtig, effektiv samt fleksibel. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

 

Kontakt os

 

Vælger du serigrafisk (silketryk) tryk hos os, får du:

Serigrafi

Hvilke produkter egner serigrafi sig især til?

Serigrafi/silketryk har sin klare berettigelse i barske miljøer, hvor der stilles store krav til holdbarhed i forhold til både farve og materiale. Med den fantastiske holdbarhed og de mange muligheder for tilpasning er serigrafi en metode, der kan bruges i mange forskellige type opgaver. Serigrafisk tryk kræver en del ekspertise for at ramme den korrekte farve og dermed få det rette visuelle udtryk. Med serigrafi/silketryk får du sikkerhed for den rigtige rene farve og CMYK-farver. Til det serigrafiske tryk bruger vi avanceret måleudstyr, der kan sikre dig den rigtige farve, uanset om vi skal ramme en Pantone, RAL, NCS eller anden tilsendt farveprøve. Farven bliver løbende målt i forhold til underlaget, den skal trykkes på. 

Oftest anvendes serigrafi til:

* Skilte

* Alarmtransfer 

* Etiketter 

* Paneler og overlays

En anden væsentlig fordel ved serigrafi er, at den tilmed er kemikalieresistent. Så har du en opgave, der stiller store krav til holdbarhed og farvenøjagtighed, så er det klart serigrafisk tryk, du skal vælge. 

Kontakt os på tlf. nr. 96 350 400 for en uforpligtende vejledning og rådgivning om din opgave  

 

 

 

 

Hvad er serigrafi?

Serigrafi er den ældste form for trykkeri (960-1279 e.kr) og stammer fra Asien. Det er en trykkemetode til fremstilling af billeder og grafik på et udvalg af materialer ved at presse blæk gennem en ramme af silkestof. Silken indeholder det ønskede motiv, imens resten af rammen er dækket af. Derfor bliver serigrafi også kaldt silketryk. Idag er det dog polyester, man bruger fremfor silke. Men metoden er den samme.

Ved selve trykningen lægges trykfarven i rammen og presses igennem motivet i silken. Herfra føres trykket ned på det valgte materiale. En træliste med gummikant (en rakel) bliver under let pres trykket frem og tilbage over silken for at sikre et fuldstændigt og skarpt tryk. 

En anden væsentlig fordel ved serigrafi er, at den tilmed er kemikalieresistent. 

Serigrafi
Ring + 45 96 350 400 Skriv til os
Kontakt os

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs mere her.

Husk at vi kun handler med erhvervskunder!

 

CVR nr. : 81535019