Vi byder Industri 4.0 velkommen

Hos Industriprint er vi bevidste om vigtigheden af omstillingsparathed. Med Industri 4.0 er der kommet nye muligheder for at skabe en ny organisering i arbejdet, hvilket vi har budt velkommen. Vi har indkøbt en robot, som skal effektivere vores produktion. Udover en øget produktivitet, frigør robotten andre medarbejdere, som derved kan fokusere på andre opgaver, der kræver et højere kompetenceniveau.

 

 

Mød os på HI-messen i Messecenter Herning 2019

 Vi glæder os meget til HI-messen i Herning, hvor vi er at finde ved stand J7368. Her kan I hilse på vores salgskonsulent Brian Dragsbæk Madsen, som vil stå klar og tage imod jer. Så er I nysgerrige på, hvordan vi kan udarbejde lige præcis jeres opgaver, så står vi klar med ekspertise og vejledning. 

PSSSSTTT.... Der er mulighed for at deltage i en konkurrence, hvor hovedpræmien er 1500 klistermærker i digitalprint. Så læg endelig vejen forbi vores stand. Vi glæder os til nogle fantastiske dage! 

Hent din gratis fribillet her

Piktogrammer til affaldssortering

Dansk Affaldsforening, KL og Miljøstyrelsen har udviklet et fælles piktogramsystem til affaldssortering.
Det består af 89 piktogrammer til affald som vi producerer.

Vi kan levere i alle de kvaliteter og størrelser som vores kunder ønsker.

Vi er gået all-in

Nu belyser vi rammerne direkte i vores nye SignTronic fra Schweiz, som efterfølgende bliver skyllet ud fuldautomatisk i et anlæg fra Grünig.

Den grønne smiley

Arbejdstilsynet har tildelt Industriprint "Den grønne Smiley", der markerer,
at virksomheden lever op til alle kravene i loven om arbejdsmiljø.

Kontakt os

Inden du trykker send så husk at Industriprint kun handler med erhvervskunder!