Industriprint A/S Lufthavnsvej 8, 9400 Nørresundby kontakt os her

SignTronic

Monteringsvejledning

Mange af vores kunder efterlyser vejledning til, hvordan man monterer et klistermærke på. Selvom det lyder som det nemmeste i verden, så kræver det alligevel en viden og forståelse for materialet. Derfor har vi udarbejdet en monterings-vejledning, der er nem at følge. Derudover har vi lavet en video med en konkret case, så du kan se, hvordan det gøres live. Du kan finde videoen under vores video-bibliotek.

Vidste du for eksempel, at man aldrig må bruge sprit til denne slags opgaver? Det må man ikke, da spritten efterlader en hinde på overfladen og dermed mister klæberen sin klæbeevne. 

 

 

 

SignTronic

Tak for 2019!

Som altid er december måned en hektisk én af slagsen med ordrer, der skal laves færdigt inden jul. Denne december måned har ikke været anderledes og der har været fart på. Og gudskelov for det! Det er dejligt, når produktionen er i gang. Samtidig med travlheden har der været en skøn julestemning i hele huset og det kan tydeligt mærkes, at året går på hæld.

Året 2019 har været fyldt med mange nye tiltag. Blandt andet var 2019 det år, hvor vi valgte at tage en temperatur på vores eksisterende kunder ved NPS-målinger. Sikke en positiv tilbagemelding, vi har fået! Tak for det! Vores kunder peger især på kvalitetsprodukter, professionalisme og højt serviceniveau- det er fantastisk at det netop er disse ord, de har valgt. Især fordi vi arbejder benhårdt på altid at levere et kvalitetsprodukt og vi står altid på spring for at hjælpe kunden med rådgivning og vejledning. Så det har været en glæde at vores kunder ser på os med de samme briller, som vi også helst vil ses på. Vores NPS-rejse er langtfra slut og vi vil fortsætte med denne rejse i 2020. For der er altid plads til forbedring.

”Hvis man ikke udvikler, så afvikler man” er et ordsprog, som vi holder meget af i huset. Derfor blev 2019 også året, hvor vi gik live på de digitale platforme såsom LinkedIn, Facebook og Youtube. Især valgte vi at bruge energi på LinkedIn, fordi vi ikke tror på, at det er nok med vores website. Vi skal være til stede, hvor vores kunder er. På LinkedIn vil vi informere om, hvad der sker i huset, så connect endelig og hold jer opdateret. På baggrund af ønsket om udvikling, købte vi vores nye robot, der skal tage nogle af de mere ensformige opgaver i produktionen. Foruden robotten købte vi også SignTronic, der belyser rammerne til serigrafi direkte og derefter bliver skyllet ud i et anlæg.

Her på falderebet vil jeg benytte lejligheden til at sige tak for et godt 2019 til vores kunder, leverandører, medarbejdere og samarbejdspartnere.

God jul og godt nytår. Vi ses i 2020

Christian Strøyberg

 

 

 

SignTronic

Fordi kundeoplevelsen er vigtig

Hvordan er det at være kunde hos Industriprint? Det har vi sat os for at undersøge nærmere, fordi vi er meget bevidste om, at vores kunder er yderst værdifulde. I hverdagen kan det være svært at vide præcis, hvordan kunderne har det, fordi vi har mest travlt med driften og at få produkterne leveret. Men nogle gange er det sundt at stoppe op og tage en føler på markedet. Det har vi valgt at gøre ved hjælp af NPS (Net promoter score), som opererer med en skala fra 0-10. Dermed kan vi bedre vurdere, hvordan kunderne har det.

Arbejdet med kundetilfredshedsundersøgelserne kommer til at stå på i en rum tid og vi takker for de tilbagemeldinger, vi allerede har modtaget. 

I vil blive løbende opdateret på vores arbejde med kundetilfredshedsundersøgelserne her på hjemmesiden

 

SignTronic

Vi har valgt den grønne vej

Hos Industriprint vægter vi hensynet til miljøet rigtig højt. Vi ved godt, at det er der mange virksomheder, der siger. Men vi er stolte af at have handling bag vores ord og har således modtaget et bevis på vores miljøhensyn. Scanenergi har givet os miljøbevis, hvilket betyder, at vi har omlagt 100% af vores el-indkøb til vedvarende og CO2-neutral energi fremstillet ved dansk vindkraft. Vi tror på, at fremtiden er grøn.

Står du som virksomhed og tænker på at gå samme vej, så vil vi rigtig gerne dele ud af vores erfaringer. Kontakt os blot, så vi sammen kan styrke den grønne indsats.

HI-messen i Messecenter Herning 2019

Vi vækster!

 Som I måske har lagt mærke til, så er der sket nogle ting på hjemmesiden og vi har fået lavet vores LinkedIn-side. Nu er vi klar til at løfte sløret! Vi har nemlig fået en ny medarbejder, der skal sidde som salg- og marketings-ansvarlig. Byd hjerteligt velkommen til Marjorie Mendieta-Schmidt. 

Marjorie er 36 år og er bosiddende i Aalborg. Hun skal arbejde med forskellige opgaver, især i forhold til salg og marketing. Derudover skal hun bidrage med nytænkning og komme med gode ideer og initiativer. Vi er super spændte og ser frem til et frugtbart samarbejde. 

Marjorie kan kontaktes på telefon 93 30 10 34 og du kan skrive til hende på mail: mms@industriprint.dk

 

Tak for en forrygende HI-messe!

Alt godt har en ende. Ligeså HI-messen, som var en god oplevelse. Her fik vi hilst og talt med både eksisterende samt nye kommende kunder. Der var mange, der lagde vejen forbi vores stand i J-hallen. Her tog vores sælger Brian Dragsbæk Madsen imod.

Vi vil gerne rette en stor tak til alle jer, der kom forbi messen. 

Vi havde to formål med messen. Det første formål var at hilse på vores eksisterende kunder og sætte ansigt på vores relation. Det er vigtigt for os, at vi er i øjenhøjde med vores kunder. Det andet formål var at vise omverdenen, at vi eksisterer og er klar til nye opgaver og relationer. Vi nåede begge vores mål og mere til! 

Endnu engang tak for en forrygende oplevelse og messe! Håber vi ses en anden god gang. Og husk, at vi holder døren åben, hvis I får lyst til en rundvisning i vores fine produktion.  

Blå streg - industriprint

 

 

Er du også nysgerrig på, hvad serigrafi og silketryk er? 

Vi har fået lavet en artikel, hvor vi kommer nærmere ind på, hvad serigrafi og silketryk er for en størrelse. Det er vores opfattelse, at der er få, der ved det. I artiklen kan du også læse mere om, hvilken rejse Industriprint er på og har været på siden tilblivelsen i 1962. 

For at bevare ens konkurrenceevne, er man nødt til at være opdateret på de nyeste tendenser og nyeste viden indenfor industrien. Det beviser industri 4.0 også. Til dette formål har vi indkøbt henholdsvis vores SignTronic og robotten, hvilket også er nævnt i artiklen. Se på side 5 og følg nedenstående link.

Tryk her for at gå til artiklen

 

 

Blå streg - industriprint

 

 

Vi byder Industri 4.0 velkommen

Hos Industriprint er vi bevidste om vigtigheden af omstillingsparathed. Med Industri 4.0 er der kommet nye muligheder for at skabe en ny organisering i arbejdet, hvilket vi har budt velkommen. Vi har indkøbt en robot, som skal effektivere vores produktion. Udover en øget produktivitet, frigør robotten andre medarbejdere, som derved kan fokusere på andre opgaver, der kræver et højere kompetenceniveau.

Blå streg - industriprint

 

 

HI-messen i Messecenter Herning 2019

Mød os på HI-messen i Messecenter Herning 2019

 Vi glæder os meget til HI-messen i Herning, hvor vi er at finde ved stand J7368. Her kan I hilse på vores salgskonsulent Brian Dragsbæk Madsen, som vil stå klar og tage imod jer. Så er I nysgerrige på, hvordan vi kan udarbejde lige præcis jeres opgaver, så står vi klar med ekspertise og vejledning. 

PSSSSTTT.... Der er mulighed for at deltage i en konkurrence, hvor hovedpræmien er 1500 klistermærker i digitalprint. Så læg endelig vejen forbi vores stand. Vi glæder os til nogle fantastiske dage! 

Hent din gratis fribillet her

Piktogrammer til affaldssortering

Piktogrammer til affaldssortering

Dansk Affaldsforening, KL og Miljøstyrelsen har udviklet et fælles piktogramsystem til affaldssortering.
Det består af 89 piktogrammer til affald som vi producerer.

Vi kan levere i alle de kvaliteter og størrelser som vores kunder ønsker.

SignTronic

Vi er gået all-in

Nu belyser vi rammerne direkte i vores nye SignTronic fra Schweiz, som efterfølgende bliver skyllet ud fuldautomatisk i et anlæg fra Grünig.

Den grønne smiley for at leve op til de kvalitative krav.

Den grønne smiley

Arbejdstilsynet har tildelt Industriprint "Den grønne Smiley", der markerer,
at virksomheden lever op til alle kravene i loven om arbejdsmiljø.

Kontakt os

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs mere her.

Husk at vi kun handler med erhvervskunder!