Industriprint A/S Lufthavnsvej 8, 9400 Nørresundby kontakt os her

3D / domede produkter

3D / domede produkter

Søger du en label som fremstår mere markant, så er 3D løsningen. Labelen får en 3D coating af polyurethan. Det kan være partiel eller dækkende på hele flader. Skal du bruge labels, skilte, logoer eller bogstaver, som har fået en 3D-behandling, så er vi klar med vejledning og produktion

Ønsker du en yderligere optimering af effekten - og eksklusiviteten - af 3D behandlingen kan Industriprint efter trykningen præge tekster, logoer, symboler mv., inden polyurethan coatingen lægges på. Hvad enten der vælges standard- eller specialformater, vil det altid være en effektfuld og spændende løsning.

Standardformaterne er runde, firkantede eller ovale, men specialformater kan udføres i netop den facon som du ønsker.

 

 

 

 

 

 

 

Se her, hvordan der lægges 3D på produkterne

På videoen ses pålægningen af  polyurethan, som giver en meget flot dybdevirkning. 

3D-FAQ

3D- FAQ

Polyurethanbelægning af etiketter, også kendt som 3D, er en måde hvorpå man kan forvandle en to-dimensionel label eller klistermærke til en tre-dimensionel navneskilt eller badge. I det følgende finder du en oversigt over de spørgsmål, som vores kunder typisk stiller i forbindelse med 3D.

Kan I printe pletfarver og 4-farvet proces?

Vi kan printe 3D badges i serigrafi eller som digitale print eller måske kunne du være interesseret i en kombination af begge? Denne giver os mulighed for at matche enhver Pantone farve eller CMYK-farve, alt efter dit behov. Påfyldningen af polyurethan giver produktet et beskyttende lag samtidig med, at den giver produktet et eksklusivt look og finish.

Er det muligt med 3D navneskilte med klæber bagpå?

Selvfølgelig! Vi kan printe på forskellige vinyl og polyester klæbende overflader, det kommer dog an på, hvor det skal sidde og overfladen som 3D klistermærket skal sættes sammen med. For eksempel kan produktet sættes et sted med ekstreme temperaturer, eller hvis produktet skal sættes et sted, hvor den bliver udsat for kemikalier.

Kan I assistere med mit print design? Er det muligt at lave en prøve, før jeg bestiller?

Ja, da! Vi arbejder tæt med vores kunder gennem hele processen- det betyder, at vores design team er i stand til at producere det grafiske udtryk for 3D badges baseret på dine ønsker. Vi kan også indarbejde dit eget logo eller dit branding-udtryk. Det er også muligt for os at printe digital prøve af dit produkt, før vi producere din vare, så du kan se, hvordan den kommer til at se ud.

Har I standard størrelser tilgængeligt? Er der størrelsesbegrænsning?

Fordi vi har bygget et lager op af de mest brugte størrelser, så betyder det, at du ikke vil blive opkrævet ekstra for udformning, hvis vi bruger nogle af disse, som allerede er på lager.

Den mindste størrelse vi kan producere, er 6mm cirkulær badge eller en 10 mm x 10 mm firkantet. Vær venligst opmærksom på at for firkantet eller rektangel badges kræves det minimum 1 mm i radius. 3D navneskilte kan produceres op til 700 mm eller 3D striber op til 1000 mm lange.

Er det muligt at producere ordrespecifikke 3D badges?

Absolut! Det er muligt at producere enhver tænkelig form så længe den ikke indeholder skarpe hjørner (udvendig runding min. 1 mm, indvendig runding min. 2 mm). Ønsker du et lavt antal, hvilket vil sige under 5000 styks., så kan vi cutte ved hjælp af en computer, hvilket unødvendiggør brugen af dyrt værktøj.

Hvilke temperaturer kan et 3D badge klare?

Den type polyurethan, som vi bruger, kan tåle temperaturer fra -40 grader til 150. For temperaturer over 90 grader anbefaler vi en polyester, da denne holder bedre end PVC. Jo koldere et 3D badge bliver jo mere rigid bliver polyurethan og omvendt. Jo varmere den bliver, jo mere fleksibel er den. Dog er det vigtigt, at påpege, at 3D polyurethan ikke kan anbefales til runde overflader. Det gælder, selvom de aldrig bliver kolde. Dette skyldes, at polyurethan er hærdet fladt og molekylerne husker dette og denne hukommelse vil altid vinde over klæberen.

Kan 3D badges bruges udendørs?

Den er perfekt til det! 3D-laget vil overleve udendørs temperaturer, da den indeholder UV filtre. Påførslen af polyurethan beskytter produktet mod slid og generel vejr-udsættelse.

Bliver påførslen af polyurethan slidt med tiden?

I gamle dage var der en tendens til, at polyurethan blev slidt med tiden. Dette er ikke længere et problem, da vi kun bruger de nyere materialer.

Giver I garanti på jeres 3D produkter? Hvad er gennemsnitslevetiden for jeres 3D produkter?

Levetiden på vores 3D produkter afhænger af mange ting, såsom den konkrete klæber og miljøet, som produktet er blevet brugt i. Da vores leverandører ikke giver os en garanti på disse materialer, så er det ikke muligt for os at give en garanti til vores kunder. I de fleste tilfælde er det forventeligt, at vores produkter holder over 10 år.

Tilbyder I fri levering?

Nej, det gør vi desværre ikke. Men vi tilbyder at stå for transporten mod betaling, afhængigt af hvor din vare skal sendes og størrelsen på den. Er du i tvivl, så kontakt os altid, vi står klar til vejledning.

Nyttig viden om 3D pålægning

I nedenstående kan du læse nærmere om, hvordan processen med pålægning af polyurethan foregår samt yderligere omkring vores services i Danmark.

Hvad er 3D klistermærker?

3D klistermærker bliver brugt indenfor mange forskellige virksomheder fra hjemmet til industrielle virksomheder. Selve processen med at producere 3D effekten kan ske ved serigrafi eller digital print, hvor man først printer et label og derefter pålægges der polyurethan, som giver produktet en boble. Denne overlægning af 3D beskytter produktet.

Vores polyurethan er bedst på flade overflader, der forvandler sig til 3-dimensionel, og det vil helt sikkert gøre dig forelsket allerede ved første blik.

Hvordan bliver 3D polyurethan etiketter lavet?

Den domede overflade på label kan være over det hele eller det kan dække et specifikt område, alt efter dit behov til produktet.

Der er ingen grænser for dit design af tekst, logo, symboler eller farvekombination, som kan indarbejdes i printe-stadiet, altså før selve påførslen af polyurethan. Vi har specielle værktøjer i standard figurer såsom runde, firkantet, rektangel og ovale i forskellige størrelser. Vær dog opmærksom på, at vi kan producere præcis de former og størrelser, som du efterspørger. Så tøv ikke med at komme med en forespørgsel- vi går langt for at lave dit produkt.

Vi producerer, designer og leverer en stor række af 3D produkter. Vi kan eksempelvis lave både print og domede:

·  Domede bogstaver

·  Domede grafiske overlays

·   Belagte etiketter

Hvis du ønsker at opgradere dit produkt, så er pålæggelse af polyurethan på dine etiketter, skilte eller bogstaver en god løsning

Vi har mange års erfaring og ekspertise indenfor området, vi kan producere kundespecifikke produkter i en enhver tænkelig figur og størrelse, som vil få netop dit produkt til at skinne igennem og stå ud fra mængden. Vi leverer 3D produkter i høj kvalitet. 

Standard figurer for 3D labels og etiketter

Når vi påfører polyurethan på labels og badges får vi det til at passe med det præcise format, som giver produktet et fantastisk visuel look. Udover den visuelle gevinst sørger påførslen af polyurethan også for at beskytte produktet i meget lang tid. Og kombineret med den rette klæber, så kan du få et produkt, der kan klare udendørs forhold, hvilket vil sige, at den kan tåle det danske klima. Nedenfor kan du se, hvordan standardstørrelsen kan se ud. Det er kun et udpluk, så sørg for at tage fat i os, hvis du har specifikke behov.

 Specielle former for 3D etiketter og badges

Er du på udkig efter noget helt anderledes, så kan vi tilbyde 3D badges og etiketter med specielle forme og i forskellige størrelser. Det afhænger alt sammen af det valgte materiale. Eksempelvis kan hærdet glas være svær at forme og tillader dermed ikke meget fleksibilitet.

Påførslen af polyurethan foregår i flydende form og kan dermed flyde ned i alle forme, før det er hærdet og fast.

Ring + 45 96 350 400 Skriv til os
Kontakt os

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs mere her.

Husk at vi kun handler med erhvervskunder!