Industriprint A/S Lufthavnsvej 8, 9400 Nørresundby kontakt os her

3D / domede produkter

3D / domede produkter

Søger du en label som fremstår mere markant, så er 3D løsningen. Labelen får en 3D coating af polyurethan. Det kan være partiel eller dækkende på hele flader. Skal du bruge labels, skilte, logoer eller bogstaver, som har fået en 3D-behandling, så er vi klar med vejledning og produktion

Ønsker du en yderligere optimering af effekten - og eksklusiviteten - af 3D behandlingen kan Industriprint efter trykningen præge tekster, logoer, symboler mv., inden polyurethan coatingen lægges på. Hvad enten der vælges standard- eller specialformater, vil det altid være en effektfuld og spændende løsning.

Standardformaterne er runde, firkantede eller ovale, men specialformater kan udføres i netop den facon som du ønsker.

 

 

 

 

 

 

 

Se her, hvordan der lægges 3D på produkterne

På videoen ses pålægningen af  polyurethan, som giver en meget flot dybdevirkning. 

3D FAQ

I det følgende afsnit kan du se nogle af de spørgsmål, som vi oftest får fra kunderne. Måske de kan hjælpe med at besvare dit spørgsmål? Ellers sidder vi altid klar til at hjælpe dig på telefon 96 350 400

Vi kan printe 3D badges i serigrafi eller som digitale print eller måske kunne du være interesseret i en kombination af begge?

Denne giver os mulighed for at matche enhver Pantone farve eller CMYK-farve, alt efter dit behov. Påfyldningen af polyurethan giver produktet et beskyttende lag samtidig med, at den giver produktet et eksklusivt look og finish.

Absolut!

Det er muligt at producere enhver tænkelig form så længe den ikke indeholder skarpe hjørner (udvendig runding min. 1 mm, indvendig runding min. 2 mm). Ønsker du et lavt antal, hvilket vil sige under 5000 styks., så kan vi cutte ved hjælp af en computer, hvilket unødvendiggør brugen af dyrt værktøj.

Ja, da!

Vi arbejder tæt med vores kunder gennem hele processen- det betyder, at vores design team er i stand til at producere det grafiske udtryk for 3D badges baseret på dine ønsker.

Vi kan også indarbejde dit eget logo eller dit branding-udtryk. Det er også muligt for os at printe digital prøve af dit produkt, før vi producere din vare, så du kan se, hvordan den kommer til at se ud.

Den type polyurethan, som vi bruger, kan tåle temperaturer fra -40 grader til 150.

For temperaturer over 90 grader anbefaler vi en polyester, da denne holder bedre end PVC. Jo koldere et 3D badge bliver jo mere rigid bliver polyurethan og omvendt. Jo varmere den bliver, jo mere fleksibel er den. Dog er det vigtigt, at påpege, at 3D polyurethan ikke kan anbefales til runde overflader. Det gælder, selvom de aldrig bliver kolde. Dette skyldes, at polyurethan er hærdet fladt og molekylerne husker dette og denne hukommelse vil altid vinde over klæberen.

Bliver påførslen af polyurethan slidt med tiden?

I gamle dage var der en tendens til, at polyurethan blev slidt med tiden. Dette er ikke længere et problem, da vi kun bruger de nyere materialer.

3D klistermærker bliver brugt indenfor mange forskellige virksomheder fra hjemmet til industrielle virksomheder.

Selve processen med at producere 3D effekten kan ske ved serigrafi eller digital print, hvor man først printer et label og derefter pålægges der polyurethan, som giver produktet en boble. Denne overlægning af 3D beskytter produktet.

Vores polyurethan er bedst på flade overflader, der forvandler sig til 3-dimensionel, og det vil helt sikkert gøre dig forelsket allerede ved første blik.

Er du på udkig efter noget helt anderledes?

så kan vi tilbyde 3D badges og etiketter med specielle forme og i forskellige størrelser. Det afhænger alt sammen af det valgte materiale. Eksempelvis kan hærdet glas være svær at forme og tillader dermed ikke meget fleksibilitet.

Påførslen af polyurethan foregår i flydende form og kan dermed flyde ned i alle forme, før det er hærdet og fast.

Ring + 45 96 350 400 Skriv til os
Kontakt os

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs mere her.

Husk at vi kun handler med erhvervskunder!

 

CVR nr. : 81535019