Industriprint A/S Lufthavnsvej 8, 9400 Nørresundby kontakt os her

Skilte FAQ

I det følgende afsnit kan du se nogle af de spørgsmål, som vi oftest får fra kunderne. Måske de kan hjælpe med at besvare dit spørgsmål? Ellers sidder vi altid klar til at hjælpe dig på telefon 96 350 400

Forskellige skilte har forskellige formål. Normalt producerer vi skilte indenfor følgende kategorier:

-          Vejledende skilte: Her er det primære formål med skiltet at producere vejledninger. De bliver brugt både offentligt og privat.

-          Salgsfremmende skilte: Disse former for skilte har til formål at promovere bestemte produkter og services for private virksomheder. De bliver ofte brugt i udstillinger eller messer

-          Informative skilte: Som det fremgår af navnet, så bruges disse skilte til at informere. Disse skilte er som regel mere tekst-baseret end de to øverste

Absolut!

Det er muligt at producere enhver tænkelig form så længe den ikke indeholder skarpe hjørner (udvendig runding min. 1 mm, indvendig runding min. 2 mm). Ønsker du et lavt antal, hvilket vil sige under 5000 styks., så kan vi cutte ved hjælp af en computer, hvilket unødvendiggør brugen af dyrt værktøj.

Det kan vi! I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med design på begge sider af skiltet.

Vi kan sagtens lave disse to-sidet print på dit skilt. Bare tag fat i os.

Som en tommelfingerregel printer vi dog kun på én side, medmindre vi får andet at vide. De fleste skilte skal op på en væg, som kun muliggøre print på den ene side, men har du behov for andet, så løser vi også det.

Ja, absolut. Vi producerer mange forskellige skilte til mange forskellige formål. Som med alt andet, så er det dit ønske og behov, som vi arbejder ud fra.

Vi har forskellige stål og aluminium skilte (med forskellige størrelse og tykkelse) og forskellige materiale.

Tag fat i os, så vi bedre kan rådgive dig. Ved at kontakte vores specialister er du garanteret den vejledning, som passer bedst til dit skilt og dit behov. 

Ja, vi bruger økologisk materiale, hvor det er muligt og hvor det giver mening.

Men meget af det bio-plastic, der er tilgængeligt, har desværre ikke særlig god holdbarhed og derfor er det altid en afvejning, hvordan vi prioriterer kvaliteten af produktet.

 Aluminium og stål skilte har en ekstrem nytteværdi i alle miljøer. Både aluminium og stål skilte har forskellige processer for forberedelse. Aluminium skilte og stål kan laves som ætsende, hvilket betyder, at motivet nedætses i overfladen, hvorefter der ilægges farve. Alternativt kan nedætsningen fremstå uden farve som en flot kontrast til overfladen. Nedætsningen er i praksis uforgængelig og resultatet er et yderst modstandsdygtigt skilt til anvendelse indenfor alle industrielle brancher.

Skiltene kan påtrykkes individuelle informationer såsom fortløbende numre, QR-koder eller stregkoder.

På baggrund af deres super modstandsdygtighed og vejr-resistent, så bliver de primært brugt udendørs. Vores aluminium og stål skilte kan fremstilles med forudstansede huller til at hænge op, eller de kan forsynes med en stærk bagsideklæber.

Plastik skilte

Plastikskilte er det perfekte match, når du har brug for noget alsidigt med en stor holdbarhed. Plastikskilte har en længere holdbarhed, når de bruges indenfor, men ikke dermed sagt, at de ikke holder udenfor. Vi kan udarbejde skiltet så det passer til dens miljø. Vi kan ikke give livsgaranti på vores skilte men vi kan garantere lang holdbarhed med den rette fremgangsmåde og håndtering. Tilbagemeldingen fra vores kunder er, at plastikskiltene holder meget længere end forventet. Vi specialiserer os i at producere skilte efter dine ønsker, hvad enten der er brug for runde hjørner, laser cut eller andet.

Alle virksomheder vil gerne holde deres bygning, medarbejdere og gæster sikre. Men er det muligt?

Med vores alarmskilte kan du holde din bygning sikker og forhindre indbrud eller lignende.

Vores sikkerhedsskilte kommer med mange features og kan altid tilpasses lige præcis dit behov. Det kan være i forhold til materiale, farve eller montering. Vi sørger for at skiltet bliver præcis, som du har brug for.

Det skal dog påpeges, at vi producerer alarmskilte, som du selv har designet. Det vil sige, at vi ikke kan producere eksempelvis Verisure skilte til dig udenom forhandleren. Det må vi ikke. Derfor kan vi producere de skilte, som du selv designer eller hvis du har en forudgående aftale med eksempelvis Verisure el.lign., fordi du har et abonnementsaftale via dem.

Hvad kan jeg bruge alarmskilte til?

Alarmskilte viser sikkerhedspolitikken på dit område, virksomhed el.lign. Alarm og sikkerhedskilte er en god måde at forhindre hærværk eller anden kriminel handling på dit område. Alarmskilte kan bruges sættes op på døre, hegn mv. Kort sagt kan de sættes op alle tænkelige steder. Kontakt os på 96 350 400 for at få rådgivning og vejledning.

Ring + 45 96 350 400 Skriv til os
Kontakt os

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs mere her.

Husk at vi kun handler med erhvervskunder!

 

CVR nr. : 81535019