Industriprint A/S Lufthavnsvej 8, 9400 Nørresundby kontakt os her

 

Alarmskilte på ethvert tænkeligt materiale

Vi klarer enhver udvikling, produktion og levering af alle typer alarmskilte til dit behov

Vi leverer primært alarm- og vagtskilte til det professionelle marked. Det kan være til vagtselskaber, alarmfirmaer, elektrikere, kommuner ect. 

Alarmskilte dækker over mange ting. Det kan være dobbeltsidede alarmtransfers, der bruges i for eksempel vinduer, plastalarmskilte der typisk sidder ved en dør eller et klistermærke der fortæller om videoovervågning. 

Vi rådgiver meget gerne for at kunne levere et godt produkt, der er tilpasset det hårde danske vejr. Valg af materiale er essentielt for holdbarheden af dit skilt. Det er også relevant hvor dit skilt skal sidde. Det er ikke irrelevant om skiltet skal sidde på et kontor eller på en tank-stander. Det stiller forskellige krav, som vi gerne rådgiver om. Vores ekspertise og mangeårige erfaring skal være til din fordel. 

Læs vores produktfolder om skilte her 

 

 

Alarmskilte i flere varianter

 

Alarmskilte til hegn

 

Hegnsskilte

Få lavet dine hegnskilte lige her. Vi klarer både udvikling, produktion og levering.

Vi har stor erfaring med hegnskilte til det professionelle marked. Vi har blandt andet leveret til vagtselskaber, alarmfirmaer, elektrikere, kommuner ect. 

Fortæl hvilken type skilt, du har brug for. Vi laver mange typer hegnskilte, så du får lige netop det, du skal bruge.

Det kan også være et lidt større hegnskilt der fås i standardstørrelserne 600 x 400 mm eller 300 x 200 mm. Materialet er en UV-stabil opskummet PVC plade.

Vi rådgiver meget gerne for at kunne levere et godt produkt, der er tilpasset det hårde danske vejr.

 

 

 

 

Acrylskilte

Bestil dine allround skilte i god kvalitet hos Industriprint

Med mange års erfaring i den professionelle verden ved vi, at skilte skal kunne tilpasses mange forskellige behov. Derfor anbefaler vi ofte acrylskilte.

Akrylskiltet leveres typisk i formatet 100 x 69 mm. Det er et godt allround format, som er meget anvendt. Kombinationen af skilt, tryk og format giver et meget populært resultat.

 

 

 

Alarmskilte i akryl
Ring + 45 96 350 400 Skriv til os
Kontakt os

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs mere her.

Husk at vi kun handler med erhvervskunder!