Industriprint A/S Lufthavnsvej 8, 9400 Nørresundby kontakt os her

Udskårne tekster og folietryk efter behov

Vælg os, når kvalitet er vigtigt!

 Hos Industriprint er vi eksperter i produktion af udskårne tekster og folietryk efter eget ønske og behov. Vi er behjælpelige med bla.a. at producere:

* Selvklæbende folier/logoer

* Folieprint, folietekst og folietryk

* Foliebogstaver

* Udskårne streamer/figurskåret folie

Alle de udskårne tekster kan laves til mange forskellige overflader. Det kan være, at de udskårne streamers skal være udenfor eller indenfor. Hvis de skal være udenfor, så lægger vi typisk et lag lak ovenpå, så produktet kan modstå vind og vejr.

 

Pris gives fra opgave til opgave

Gennem tiden har vi set mange forskellige løsninger af udskårne tekster, som hver især har sit klare og individuelle formål. Det betyder også, at det kan være vanskeligt at udstikke en konkret pris. Der er mange parametre, som har betydning for prisen, eksempelvis:

* Materialevalg - en folie er ikke bare en folie

* Overfladen - hvilken overflade skal produktet sidde på? En printer eller en landbrugsmaskine? 

* Hvor - indenfor eller udenfor? 

* Den ønskede holdbarhed - er det midlertidigt eller over en årrække?

Alle disse parametre har i høj grad indflydelse på den korrekte pris og den korrekte fremgangsmåde. Da disse parametre er vigtige fra start til slut, vil vi stærkt opfordre til, at du sender os en mail med dine ønsker. Så sørger vi for at vende tilbage hurtigst muligt.

Brug gerne vores kontaktformular eller send mail på info@industriprint.dk

 

Kontakt os

 

Vælger du at få dine udskårne tekster og selvklæbende bogstaver lavet hos os, så får du:

 

Serigrafi

Korrekt materialevalg sparer dig for penge

Folietekster og selvklæbende logoer udskåret i folie kan tilpasses ethvert behov og ønske. Vi har et stort sortiment af mange forskellige slags folier som eksempelvis:

·         3M folier ( indfarvede eller folier med klæber)

·         Avery folier

·         Mactac folier

·         Gennemfarvede folier

·         Oracal folier

 Derudover har vi mange flere folier som hver især har deres egen funktion og formål. En folie er ikke bare en folie, det kræver viden for at kunne opfylde produktets formål og ønskede holdbarhed. Når du henvender dig til os med en opgave, sørger vi for at du kun skal bruge penge på opgaven én gang. På den måde sikrer vi, at du får præcis det ønskede produkt. Vores ekspertise er din garanti for et budskab i verdensklasse.

Har vi ikke den ønskede folie in-house, så bestiller vi den hjem.

 

Mange valgmuligheder i udformningen

Afhængig af udformningen af dit logo eller streamer så kan du frit vælge mellem mange forskellige kvalitetsskrifter. Er der således brug for kursivering, skygger eller spejlvending, så er det også en oplagt mulighed. De selvklæbende tekster kan endvidere kombineres med illustrationer, piktogrammer med mere.

Hvis du har behov for streamers, figurskåret folie med permanent eller aftageligt klæb, så rådgiver vi altid om at den skal have påført laminering. Vi står klar til at rådgive om den korrekte folie, så du kun bruger penge på opgaven én gang.

Profilering med selvklæbende folier og logoer kan lette hverdagen for dine kunder. Vi ønsker at synliggøre jeres produkter, hvad enten det drejer sig om at synliggøre jeres firmanavn, serviceydelser el.lign., så kan vi finde den rette folie. Vi har gennem mere end 50 år assisteret industrien og virksomheder med udskårne tekster af enhver art. Vi printer og skærer i alt; logoer, streamere og udskårne folietekster i matte eller blanke overflade, med og uden print.Vi er eksperter i at finde den rette folie til det ønskede behov og til den ønskede holdbarhed.

 

 

Hvorfor folie?

Profilering af service, firmanavn el.lign. kan udarbejdes på forskellige måder. Der er ingen tvivl om at folie er en holdbar og billig måde at synliggøre sig på, hvad enten det drejer sig om midlertidige budskaber eller mere langvarige. Med den rette folie og produktion kan vores folier have en holdbarhed på ml. 5-10 år. 

Vi kan levere løse, selvklæbende bogstaver i folier med et væld af forskellige farver og i et væld med forskellige skrifttyper. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Serigrafi

Udskårne Tekster FAQ

I det følgende afsnit kan du se nogle af de spørgsmål, som vi oftest får fra kunderne. Måske de kan hjælpe med at besvare dit spørgsmål? Ellers sidder vi altid klar til at hjælpe dig på telefon 96 350 400

Afhængigt af formålet, så kan udskårne tekster og streamers tilpasses dit behov og ønsker.

Enhver profilering med selvklæbende folier letter den grafiske kommunikation ud til kunderne og samarbejdspartnerne. Det kan være du har brug for profilering af din virksomhed, dine serviceydelser el. andet. Tekster og logos anvendes overalt i gadebilledet og mulighederne er mange.

Nej, desværre. 

Vi har desværre ikke ressourcerne in-house til at montere de udskårne tekster og streamers for jer. Men vi kan sørge for at sende en udførlig installationsmanual med ved levering af dine udskårne logoer og tekster. Blot gøre os opmærksom på det, når du lægger din ordre. Derudover kan du se en udførlig monteringsvejledning på vores hjemmeside under video-bibliotek

Ja da!

Sidder du med en ide af, hvordan dit logo eller udskårne tekster skal se ud, men er ikke født med de nødvendige grafiske kundskaber, så fortvivl ej. Vi har en erfaren tegnestue in-house, som sidder klar til at vejlede med skriftstørrelse og farver på dit udkast. Vi sørger for at dit grafiske layout er i top og står klart og tydeligt

Puha, super godt spørgsmål!

Vi ville ønske, der var et nemt svar på dette spørgsmål, ,men det er der desværre ikke. Holdbarheden afhænger af mange ting, som blandt andet materiale, hvor sidder streamerne henne og er de lamineret? Alle disse faktorer har indflydelse på, hvor længe dine udskårne logoer og streamers kan holde. Typisk anbefaler vi en laminering af produkterne for at opnå længst mulig holdbarhed. Vores mange folier kan holde alt mellem 5-10 år. Men igen det er meget forskelligt. Derfor kontakt os altid, så vi kan rådgive dig bedst muligt. 

Ja og nej!

På nogle produkter har vi en UL-godkendelse. Send os en mail, så vil vi være behjælpelig med at finde ud af det. En UL-godkendelse betyder, at vi er godkendt til at levere labels, der eksporteres til det nordamerikanske marked, hvor der netop er krav om en UL-godkendelse.

Ring + 45 96 350 400 Skriv til os
Kontakt os

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs mere her.

Husk at vi kun handler med erhvervskunder!

 

CVR nr. : 81535019