Industriprint A/S Lufthavnsvej 8, 9400 Nørresundby kontakt os her

Vælg danskproduceret og bæredygtige plakater

Danske plakater med klimavenligt aftryk

 Valgplakater er en fantastisk måde at blive set på, da de kan hænges op næsten alle steder. Bestil dine valgplakater hos os og støt den danske produktion. Vores produktion ligger i Nørresundby, Aalborg. Foruden dansk produktion er vi opmærksom på vores klimaaftryk, hvilket kommer til udtryk i vores farvevalg, fremgangsmåde mv. 

 Vores valgplakater består af kanalplader trykt på polypropylen, som er den næstmest anvendte af alle plasttyper. Den anvendes på alt fra emballage til gulvtæpper. Materialet er genanvendeligt og kan omdannes til nye produkter. Ved forbrænding omdannes det til CO2 og vand.

Vi trykker direkte på pladen, hvilket betyder at der ikke kommer et lag papir, der kan falde af ved eksempelvis regnvejr el.lign. Printet på pladerne er i den absolut bedste kvalitet. 

Info om vores valgplakater:

* Standard mål 80 x 60 cm

* 4 mm tykke

* Vejer 680 gr. pr. stk.

* Med vandrette kanal

 

Kontakt os

Serigrafi

Miljøvenlige plakater med høj holdbarhed

 Når vi producerer valgplakater er det højest og bedste kvalitet på markedet. Ved at bestille hos os, får du:

* Miljørigtige materialer

* Grafisk assistance fra vores inhouse tegnestue

* Valgplakater med huller efter dit ønske

 

 Der er ingen tvivl om, at der er meget usikkerhed på markedet pt. og vi oplever både prisstigninger og leveringsvanskeligheder. Derfor er det svært at oplyse om priser. Vi vil hellere udregne et konkret tilbud til dig. Kontakt vores konsulent René Pedersen på rep@industriprint.dk. Han har fingeren på pulsen i forhold til valgplakaterne og kan give dig et rigtig godt tilbud.

 

 

 

Valgplakat FAQ

Nedenfor kan du måske finde hjælp til lige præcis dit spørgsmål. Det er de spørgsmål, som vores kunder oftest stiller. Kan du ikke finde et svar på dit spørgsmål, så sidder vi altid klar på telefon 96 350 400

Det kan du tro!

Vores inhouse tegnestue står til din rådighed, så du er sikker på, at din valgplakat overtrumfer alle de andre i layout. 

Højeste holdbarhed!

Idet vi producerer vores plakater i huset, så har vi 100% styr på processen. Vi trykker direkte på plakaten, hvilket betyder at der ikke kommer et lag papir på som kan falde af ved eksempelvis regn el.lign. Ydermere holder farverne i al slags vind og vejr. 

Uh, desværre!

Vi kan desværre ikke assistere med opsætningen.

Vær desuden obs. på at der er en række regler om, hvor og hvordan valgplakaterne må hænges op. 

 

 

 

 

Ring + 45 96 350 400 Skriv til os
Kontakt os

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs mere her.

Husk at vi kun handler med erhvervskunder!

 

CVR nr. : 81535019