Digitalprint

Industriprint har 20 års erfaring med digitalprint. Vi har utallige løsninger indenfor digitalprint. Vi er klar til at rådgive dig om valg af de helt rigtige materialer til din opgave, bedste farver mm. Alt sammen som i sidste ende giver den ønskede kvalitet for dig.

Hvad er digitalprint?

Digitalprint er en printmetode, hvor der bliver printet digital baseret billeder direkte på det udvalgte materiale. Digitale filer (som en PDF) kan sendes direkte til den digitale printer, som udskriver indholdet på materialet.

Digitalprint er en relativ ny teknologi, sammenlignet med selve trykteknologien, som dateres tilbage til 1439. De første digitale printere kom på markedet i starten af 1990’erne.

Før digitalprint kom til, var den mest brugte print/tryk metode offset printning. Offsetprint er en trykkemetode, som benytter sig af trykplader, oftest i aluminium, til at overføre billedet til materialet. Digitalprint bruger ikke trykplader, hvilket gør processen hurtigere og billigere.  

Digitalprint på maskine

Løsninger med digitalprint

Digitalprint er egnet til opgaver i alle seriestørrelser. Det giver en hurtig opstart og afvikling. Vi har både UV og solvent løsninger. Det er muligt hurtigt og billigt at variere motiver eller informationer. Fortløbende nummerering og individuel tekst er ingen hindring. Digitalprint er også meget velegnet hvor små detaljer skal fremhæves.

Til den digitale afdeling har vi også udstyr til sikring af korrekt farvegengivelse, men kan kun arbejde med CMYK farver. Printfarver i dag er dog så meget bedre end for få år siden, så i dag er det muligt at ramme flere Pantone farver, og så har de fået en bedre holdbarhed imod blegning når printet bliver udsat for vind og vejr, men ultimativt er et serigrafisk tryk stadig overlegen.

Vi kan printe i 4 farver + hvid på plast, akryl, metal, karton, opskummet PVC m.v. i op til 50 mm materialetykkelse. Dog skal emnet altid være fladt.

Kontakt os

Industriprint A/S

Lufthavnsvej 8
DK-9400 Nørresundby

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs mere her.

Husk at vi kun handler med erhvervskunder!