Industriprint A/S Lufthavnsvej 8, 9400 Nørresundby kontakt os her

Udvikling og produktion af plastskilte

Vi er mestre i levering af alle typer skilte.

Vi kan trykke plastskilte, store som små i serigrafi eller digitalprint eller i en kombination. Produktet kan tilpasses til såvel udendørs som indendørs brug.

Industriprint er altid klar til at skabe den helt rigtige løsning på flotte, praktiske og holdbare skilte, der løser lige netop din opgave.

 

Vi ser frem til at være din foretrukne leverandør af plastskilte.

 

Informationsskilte

Et skilt skal løse mange opgaver. Fælles er, at det skal informere på en klar og tydelig måde. Holdbarheden tilpasser vi det faktiske miljø, og vi rådgiver gerne så pris og kvalitet hænger sammen.

Vi kan trykke plastskilte på: polycarbonat, acryl, polysteren, pvc, pp, opskummet plast mv. Plastskilte egner sig perfekt til såvel udendørs som indendørs brug.

Vi er altid klar til at skabe den helt rigtige løsning på flotte, praktiske og holdbare plastskilte, der løser lige netop din opgave.

Advarselsskilte

Advarselsskiltene er velegnede til både inden- og udendørs ophæng. Advarselsskilte skaber opmærksomhed og øger sikkerheden. Det er et vigtigt element, hvor der er potentielle farer. Et velplaceret advarselsskilt kan være til en stor hjælp og sikrer mod mulige skader på både inventar og personer.

Vi kan producere advarselsskilte i mange formater. Et gult skilt med sort tekst og eventuelle symboler er velkendt, da det er et letgenkendeligt skilt, som alle kender til og forstår implikationen af. Det gode ved symboler er, at de illustrerer faren rigtig godt.

Alle vores skilte kan naturligvis skræddersyes dine behov og ønsker.

 

 

Vejskilte

Når dygtige designere har visualiseret et budskab er det vigtigt at kvaliteten passer til opgaven. 

Vi kombinere serigrafi og digitalprint for at få det helt rigtige udtryk.

Vi producerer skilte der kan holde til vind og vejr i kortere eller længere intevaller.

Er plast ikke det rigtige materiale kan vi tilbyde mange andre materialekvaliteter, blandt andet sandwichplade

 

Yderligere information: Plastskilte

Uanset holdbarhed og kvalitet af produktet kan vi tilbyde en optimal løsning ved at kombinere den lange holdbarhed fra det serigrafiske tryk til præcisionsprint, hvor små detajler skal fremhæves. Stilles der krav til dokumentation af måltolerancer, så har vi vores egen optiske målemaskine, der kan klare opgaven. Vi har investeret i et avanceret DeMeet 400 optisk måleapparat. Opløsningen på DeMeet er: 0,5 μm (0,0005 mm) og max format er: 400x250 mm (XY).

Ring + 45 96 350 400 Skriv til os
Kontakt os

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs mere her.

Husk at vi kun handler med erhvervskunder!

 

CVR nr. : 81535019